Aankoop door KKM makelaarsEr staan in West-Brabant veel woningen te koop. U zoekt echter dat éne huis op maat. Wij zijn reeds geruime tijd werkzaam in deze regio en hebben hierdoor een goed inzicht in het woningaanbod en het prijsniveau.

DE AANKOOPMETHODE 

  • Allereerst wordt vooraf samen met u nagegaan hoeveel u wilt en kunt besteden aan een woning. Daarna worden zorgvuldig de woonwensen geïnventariseerd. 
  • Aan de hand van deze informatie wordt u geïnformeerd over het huidige woningaanbod én houden wij u op de hoogte van nieuw woningaanbod van onszelf, collega NVM-makelaars en overige aanbieders van woningen, ook particulieren. 
  • Bezichtigingen worden door ons geregeld en begeleid, waarna een oordeel volgt over o.a. waarde, courantheid, onderhoudstoestand en bouwtechnische staat.
    In overleg worden namens u de onderhandelingen gevoerd met de verkoper. Door onze dagelijkse ervaring kunnen wij goed inschatten wat wel en wat niet haalbaar is. 
  • Als er een koopovereenkomst wordt gesloten, zorgen wij dat dit op juridisch verantwoorde wijze gebeurt. Bijzondere voorwaarden en bepalingen worden eventueel opgenomen in de koopakte. Ook wordt de administratieve afwikkeling met o.a. de notaris verzorgd.