Ons kantoor

KKM makelaars is een enthousiast team met ruim 25 jaar ervaring.
Ons kantoor is gevestigd in Hoeven (gemeente Halderberge) en het werkterrein beslaat geheel West-Brabant.

Wij adviseren en bemiddelen bij verkoop en aankoop van uw woning en/of bedrijfsruimte.

Bij de verkoop van uw woning bekijken wij samen met u de mogelijkheden van de woning en stellen een marktconforme verkoopprijs vast.
Er wordt een verkoopplan gemaakt om op een zo gunstig mogelijke wijze de woning onder de aandacht te brengen.
Daarbij gebruiken we ons uitgebreide klantencontact, websites, social media, etalages en allerlei andere promotiemogelijkheden afgestemd op uw woning.
Als NVM makelaar hebben we ruim toegang tot onder andere funda en alle juridische informatie over kwesties die zich voor kunnen doen bij het wisselen van eigenaar.

We begeleiden de bezichtigingen en onderhouden het contact met belangstellenden.

Na het vinden van een geschikte kandidaat worden de verkoopvoorwaarden bepaald en getoetst.
Tot en met de eigendomsoverdracht houden we het verkoopproces nauwlettend in de gaten om op een prettige en vlotte manier de verkoop tot stand te brengen.

Bent u op zoek naar een koopwoning en wilt u professionele begeleiding om de AANKOOP op een zorgvuldige wijze te laten verlopen?  Vraag dan vrijblijvend naar onze werkwijze.

Voor het complete traject, van het adviseren voor de koop en verkoop tot en met het passeren van de koopakte, heeft KKM makelaars de benodigde expertise in huis. Tijdens dit traject staan de wensen van de klant, maar ook het beschikbare budget, centraal. Zo kunt u met een gerust hart uw nieuwe woning betrekken, en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat.

Wilt u op een verantwoorde wijze een woning of bedrijfsruimte verhuren dan begeleiden wij u graag en, wanneer nodig, gaan wij op zoek naar een geschikte huurder.
Ook hiervoor geldt dat we u adviseren bij het opstellen van de voorwaarden om tot correcte sleuteloverdracht te komen.

Heeft vragen over Huisvesting op maat voor senioren, Energielabel (EPA) of WOZ, dan hebben wij ook deze kennis in huis om u hierover deskundig advies te geven.

Graag maken wij een afspraak voor een uitgebreide toelichting !

KKM makelaars
St. Janstraat 69
4741 AM Hoeven
Telefoon: 0165 - 319 319


 

KKM makelaars

Kantoor Vestiging KKM makelaars

Adresgegevens

St. Janstraat 69
4741 AM Hoeven