Verkoop door KKM MakelaarsBij verkoop van uw woning wilt u natuurlijk een vlotte verkoopprocedure die de hoogst haalbare prijs oplevert. Wij verzorgen het gehele verkooptraject voor u, waardoor u met een gerust hart uw woning kunt achterlaten. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar geeft u ook een stuk zekerheid. Vooral dat laatste is een veilig idee.

DE VERKOOPMETHODE 

  • Allereerst wordt uw persoonlijke situatie besproken. Gaat u eerst verkopen en daarna een andere woning kopen, of heeft u al een nieuwe woning op het oog of zelfs gekocht? Wilt u snel verkopen of heeft u de tijd? Allemaal zaken die belangrijk zijn voor de te bepalen verkoopstrategie. 
  • Uw woning wordt van alle kanten bekeken om samen met u tot een reële vraagprijs te komen. Alle bijzonderheden worden vastgelegd zodat kopers optimaal kunnen worden geïnformeerd. Dit om aanspraken achteraf te voorkomen. 
  • De werkelijke verkoop kan beginnen. Uw woning wordt aangeboden aan bij ons ingeschreven zoekers en collega NVM-makelaars, op internet en via fotopresentaties in onze etalage. Een uitgebreide verkoopbrochure wordt gemaakt en in overleg kan ook een 'te koop' bord worden geplaatst en worden geadverteerd. 
  • Potentiële kopers leiden wij rond in en om uw woning. Reacties worden doorgegeven. Blijkt iemand echt geïnteresseerd dan bespreken wij met u de optie-verzoeken of biedingen en adviseren u over de te volgen handelwijze. 
  • Is er overeenstemming bereikt, dan wordt de koopakte opgemaakt. Hierin worden alle afspraken vastgelegd, onder meer ook over een waarborgsom en ontbindende voorwaarden. 
  • Het aanleveren van gegevens aan de notaris voor de transportakte wordt ook geregeld. Kort voordat de akte bij de notaris wordt gepasseerd gaan wij met de koper naar de woning voor een laatste inspectie. Ook dat waarborgt u als verkoper tegen aanspraken achteraf.
  • Uw woning vindt u natuurlijk op onze eigen website www.kkm-makelaars.nl en op Funda