Leeftijdsgericht Wonen


Een geschikt huis in een fijne woonomgeving, dat maakt gelukkig. Tijdens de zoektocht naar het ideale huis, staat KKM-makelaars u met raad en daad bij. Uw wensen en eisen nu, maar ook die in de toekomst, vormen daarbij de leidraad. Bent u slecht ter been, dan is bijvoorbeeld een gelijkvloerse woning een goede keuze. En is een huis met tuin over tien jaar ook nog haalbaar? Iedere levensfase, veranderende persoonlijke en/of gezinsomstandigheden kunnen van invloed zijn op uw woonwensen. Naast adviseur en onderhandelaar fungeert KKM-makelaars ook als aanspreekpunt voor betrokken partijen.
 

Optimaal wooncomfort
Onze dienstverlening stopt niet na aankoop van uw nieuwe woning. Wij streven naar optimaal wooncomfort, op korte en lange termijn. Bijvoorbeeld met één druk op de knop uw huis kunnen verwarmen, verlichten, ventileren, maar ook het alarm kunnen bedienen. Wellicht bent u meer geholpen met een woningaanpassing, traplift of gemaksdienst.
 
Wat uw wensen ook zijn, KKM-makelaars brengt u graag met betrouwbare dienstverlenende partijen op het gebied van wonen, welzijn en zorg in contact. 
 
Wilt u meer informatie over het unieke dienstverleningsconcept van KKM-makelaars en ons lidmaatschap van HOM Huisvesting Op Maat. In een persoonlijk gesprek lichten we het graag toe en bespreken we uw persoonlijke situatie.